Hvis du skal holde en fest for mange mennesker, er det vigtigt at have styr på varmeelementer, især hvis festen foregår udendørs. Det kan hurtigt blive koldt at sidde i et havetelt eller under en pavillon om aftenen, og derfor er det vigtigt at have nok med varme, så dine gæster ikke kommer til at fryse.

Skal du holde fest indendørs, er det nok med din varmepumpe, eller hvad du nu ellers har til at opvarme boligen med. Men udendørs skal du nok have investeret i noget lidt andet udstyr for at gøre det behagelig for dine gæster, hvis du vil slippe for at trække indenfor.

Brug en terrassevarmer

Skal I sidde på terrassen, kan det være en rigtig klog idé at købe en terrassevarmer, hvis du ikke allerede har sådan en. Det er både muligt at få en terrassevarmer på el og gas. Så find ud af, hvad der fungerer bedst for dig, og køb så en enkelt eller to af dem. Så er det nemmere at holde jer allesammen varme, selvom i bliver siddende udenfor.

En terrassevarmer kan fås for under 1000 kroner, så det er ikke fordi, at det er den største investering, du skal ud i.

Kulde kan stoppe festen

Hvis der er noget, der kan være med til at dræbe en fest, der ellers lige er så hyggelig, er det, hvis gæsterne begynder at sidde og fryse. For så er der hurtigt nogle, der gerne vil hjem, og når først de første er gået, går der ikke lang tid, før resten af gæsterne bryder op og bevæger sig hjemad.

Så hvis festen skal være og lang, må du gøre en indsats for, at de kan holde varmen. Også efter at solen er gået ned og kulden kommer krybende.

Undgå at fryse når du skal holde fest

Undgå at fryse når du skal holde fest