Husk at servere alkoholfri drinks til din fest

Er der en stor fest lige på trapperne, og er det dig, der skal arrangere den, er der meget at se til. Der skal bestilles mad, bookes lokaler, sendes invitationer ud og meget andet.

Du skal formodentlig også stå for at indkøbe drikkelsen, der skal nydes til festen. Skal du blandt andet lave drinks til dine gæster, er det i den forbindelse en rigtig god idé at huske også at lave alkoholfri drinks til dem, der gerne vil have det.

Selvom du som gæst ikke drikker alkohol, vil du gerne være en del af festen. Og det er du ikke på samme måde, hvis du skal sidde og nøjes med et glas vand, mens alle de andre skåler i farvestrålende drinks.

Husk at servere alkoholfri drinks til din fest

Husk at servere alkoholfri drinks til din fest

Det behøver ikke at være dyrt

Skal du servere alkoholfri drinks, behøver det ikke at blive dyrt for dig. Der skal nødvendigvis ikke være et lige så stort udvalg for de, der ikke vil have alkohol i, som for dem, der gerne vil, da der nok er flest af sidstnævnte.

Du kan måske blot nøjes med at lave en enkelt eller to drinks uden alkohol i. Det vil formodentlig være nok til at tilfredsstille de gæster, der gerne vil have en drink uden alkohol.

Drinks med alkohol varierer mere i smagen, og kan du lide en drink med vodka, betyder det ikke nødvendigvis, at du vil bryde dig om en drink med whisky.

Drinks uden alkohol er typisk bygget op af juice, sodavand og saft. Og kan du lide den ene sodavand, kan du som regel også lide stort set alle de andre.

Så du skal ikke sprænge banken for at kunne tage hensyn til de, der gerne vil kunne skåle med i andet end vand.

Dine gæster vil sætte pris på hensynet

Vælger du at servere drinks uden alkohol, bliver dine gæster utroligt glade for, at du tager hensyn til dem.

Nogle har ikke mulighed for at kunne nyde en drink med alkohol, fordi de måske er gravide eller er på medicin. Andre har blot valgt det fra.

Så at der er et andet alternativ til disse gæster vil falde i rigtig god jord hos dem, og de vil være glade for, at de ikke er blevet overset til festen.

Så tag hensynet hvis du skal holde en fest med drinks. Det vil dine gæster sætte stor pris på.