Der er efterhånden flere steder, der vælger at udbyde flere forskellige former for digitale løsninger. Det betyder blandt andet, at du flere steder kan vælge at samle tjenester som eksempelvis dit mobilabonnement og dit bredbånd hos en og samme leverandør. Men er det en god idé at gøre det? Det dykker vi lidt ned i her.

Et af de steder, hvor du blandt andet kan vælge denne løsning, er hos Yousee. Hvis du kigger på de mobilabonnementer Yousee kan tilbyde dig, kan det være, at du også har kigget på deres andre løsninger samtidig. Og rigtig mange husstande vælger også at bruge eks. Yousee til at have alle deres digitale tjenester. Dog er det ikke nødvendigvis den bedste vej til at spare penge på dine udgifter til digitale tjenester.

Derfor kan det være en fordel at samle det hele et sted

Hvis vi skal tage et positivt kig på denne mulighed, kan det være meget mere overskueligt for mange mennesker at samle det hele et enkelt sted. På den måde skal du ikke bekymre dig om at betale mobilregningen et sted, bredbåndet et andet sted, dine streamingtjenester et tredje sted og hvad det nu ellers kan være.

Ved at samle det hele under en og samme paraply skal du bare betale en enkelt regning, og det endda måske kun en gang hver tredje måned, hvis du betaler kvartalvis. Det kan gøre det meget mere overskueligt for rigtig mange mennesker, men selvom det bliver nemmere at overskue, er det ikke ensbetydende med, at det er den billigste løsning for dig.

Det kan være dyrt at samle det hele et sted

Selvom det kan virke nemt og overskueligt, kan du også ende med at betale en pris for at gøre det på den måde og samle det hele et sted.

Måske virker det nemt, men sammenligner du eksempelvis dit mobilabonnement fra sådan en paraplyløsning med priserne fra et lavprisselskab, vil du ofte kunne spare 50-100 kroner om måneden på det alene ved at skifte dit mobilabonnement over til en anden udbyder.

Det samme kan gøre sig gældende for eksempelvis dit bredbånd. Der er også flere og flere lavprisudbydere på markedet, som måske kan levere bredbånd med samme, eller hurtigere hastighed, for 50-200 kroner mindre om måneden.

Så er dit primære mål at få det hele så billigt som muligt, kan det være smart at dele dine abonnementer op hos flere udbydere, da det kan spare dig for mange penge på den lange bane.

Og du skal ikke være bekymret for, at du eksempelvis ikke længere kan få internet via TV stik. Det er ikke noget, du kun kan finde hos de store udbydere.

Tilmeld regningerne til betalingsservice og gør det nemt for dig selv

Kan du godt lide det nemme i ikke at få mange forskellige regninger hver måned, kan du med fordel bare tilmelde alle udgifterne til betalingsservice. På den måde kommer du ikke praktisk til at føle, at du har flere forskellige udbydere af alle tjenester.

Så bliver det hele trukket automatisk hver eneste gang, og du ender ud med en lige så nem betalingsløsning, som hvis du havde valgt en enkelt leverandør af det hele.

Hvad du skal vælge, er helt op til dig, da der er fordele og ulemper ved begge dele.