Har du været ude og feste i går, er der en god chance for, at du lige nu bare ligger i din seng og har ondt af dig selv. Tømmermænd kan ramme alle, hvis de ikke passer lidt på, hvad de indtager dagen forinden, og det er bestemt ikke et sjovt stadie at være på.

Skulle du være så uheldig at blive ramt af denne forfærdelige tilstand, har vi her et par fine små tips til dig, så du måske kan få det bedre hurtigt. Jo hurtigere du får det bedre, desto hurtigere kan du jo også komme i byen igen og give den gas.

Motion kan få dig til at føle dig bedre tilpas

Først og fremmest kan det være en god ide at få dyrket bare en smule motion. Selvom det kan virke uoverskueligt at skulle motionere, når enhver bevægelse kan give dig en tilstand af søsyge, er det altså bare noget, der plejer at hjælpe godt på tømmermændene.

Det behøver ikke at være meget andet end en semi-lang gåtur. Har du mod på mere, kan du også vælge at cykle en tur, hoppe i løbeskoene eller besøge fitnesscentret bare i en halv times tid eller lignende. Det burde hjælpe mod de værste tømmermænd.

Husk godt med vand

Derudover er det vigtigt at få drukket godt med vand, både i løbet af aftenen men også dagen derpå. Tømmermænd er dehydrering af kroppen, så det gælder om at få oprettet en god væskebalance, så din krop igen føler sig tilpas.

Så husk gerne at drikke et stort glas vand imellem hver eneste genstand, du indtager på en god aften i byen. Så mindsker du risikoen for overhovedet at få tømmermænd. Og får du så tømmermænd, gælder det bare om at få så meget vand indenbords dagen derpå, så du hurtigt kan få det bedre.

Husk godt med vand

Husk godt med vand