Vi kender det alle sammen. Vi har været til fest, været i byen eller bare spist lidt for god mad derhjemme en fredag aften. Og dagen efter har vi det næsten dårligt over, hvor meget vi indtog til det store festmåltid.

Men frygt ej. For det relativt nemt at komme af med de kalorier igen, efter du har været til fest. Og vi har også her et par tips til, hvordan du slipper fra et festmåltid uden at indtage så mange kalorier, som du måske kunne have gjort.

Sådan forbrænder du hurtigt festmåltidet

Sådan forbrænder du hurtigt festmåltidet

Køb en træningsmaskine til hjemmet

Først og fremmest kan du overveje at købe træningsudstyr eller maskiner til hjemmet, så du nemt kan komme i gang med at forbrænde kalorierne igen dagen derpå. Selvom det ikke altid er det, du har lyst til dagen efter en fest, kan det være en god måde at få både overflødige kalorier samt tømmermænd ud af kroppen.

Du kan eksempelvis overveje at købe en ny crosstrainer, romaskine eller en træningscykel til hjemmet. Har du ikke så meget plads at gøre godt med, kan du også sagtens nøjes med en stepbænk eller et par kettlebells, da de også sagtens kan give kroppen en god gang træning.

Undgå de flydende kalorier

Hvis du gerne vil undgå at få så mange kalorier ind i kroppen til at starte med, når du er til fest eller i byen og spise, kan det være en god ide at undgå de flydende kalorier, som mange mennesker har det med at glemme.

For mange af vores kalorier kommer som regel fra indtaget af alkohol og sodavand. Så er det bedre at spise lidt ekstra kartofler eller kød og så drikke vand til, end det er at nøjes med en salat for at køre rødvin eller øl ned ved siden af.

Kom hurtigt tilbage på sporet

Er du i gang med en slankekur, og er du kommer til at falde i med begge ben på en festlig aften, gør det typisk ikke noget, hvis du bare sørger for at komme tilbage på sporet igen så hurtigt som muligt.

Det er fint nok, du er faldet i. Men det betyder ikke, at det skal have lov til at fortsætte med fråseriet i mange dage bagefter. Tilbage på kuren med det samme.