Hvis du snart skal holde en grillfest, kan det være en god idé at booke en bartender til lejligheden. En bartender kan være med til at give festen et ekstra pust, plus at du får mulighed for at kunne servere utroligt lækre og velsmagende drinks til din fest, som du måske ikke selv havde haft tid til at gøre.

En fest med en bartender er altid lige en tand sjovere, fordi der som regel bare bliver lidt mere gang i den til de fester. Så gør noget ud af det og hyr en bartender til aftenen.

Indholdsfortegnelse

Slip for selv at skulle være bartender

Ved at booke en bartender slipper du også for selv at skulle stå og blande drinks til dine gæster, eller at skulle overlade det til gæsterne selv. Det er meget federe for dine gæster bare at kunne gå op til baren og slynge en bestilling afsted, hvorefter det ønskede så bliver serveret lækkert og professionelt til dem.

Du kan også få bartenderen til at hjælpe dig med at blande velkomstdrinks, hvis der er behov for det. Det tager tit lang tid, alt afhængig af mængden af gæster, så det kan jo være lækkert at slippe for det. Så kan du bruge din tid på gæsterne i stedet.

Hyr en professionel

Når du skal hyre en bartender, kan det være en god idé at hyre en professionel, så du er sikker på at få en bartender, der er vant til at lave drinks, og som har forstand på det, vedkommende står og laver.

Der er mange mennesker, der lige kender en ven, der har blandet nogle drinks til private fester, men det er ikke noget nær samme høje niveau, som du kan være sikker på at få med en professionel fagkyndig.

Sæt din egen bar op

Hvis du beslutter dig for at hyre en bartender, skal du da også have sat en rigtig bar op, hvor bartenderen kan stå og lave drinks til dine gæster. Det behøver ikke at koste mange penge at sætte en midlertidig bar op, men det er i hvert fald federe end at han bare skal stå i køkkenet og svinge rundt med flaskerne. Det bliver ikke det samme.

Du kan nemt lave en bar ud af nogle brædder og lidt pynt, så den også bliver lidt festlig at se på. Sørg også for at bartenderen har alle de ingredienser, han skal bruge for at kunne udføre sit arbejde ordentligt.

Book en bartender til din grillfest

Book en bartender til din grillfest

En bartender tager din fest op på et andet niveau

Med en bartender har du generelt bare en større chance for at bringe din fest op på helt andet niveau. Og du kan sagtens gøre det til en grillfest – så er det jo bare med at sætte baren op ude i haven. Husk at have en overdækning til den, hvis det skulle begynde at regne undervejs.

En bartender er en relativ billig måde at sørge for at få en fest, der bliver lidt ud over det sædvanlige. Så vil du gerne gøre noget ekstraordinært for dine gæster, er det den perfekte mulighed.

Hyr rengøring også

Når du nu allerede har været ude og booke en bartender, kan det da også være en idé at booke rengøringshjælp til at gøre klar samt at rydde op efter festen. Før festen kan du eksempelvis få rengjort gasgrillen, støvsuget stuen og vasket havemøblerne af, hvis det er på tide.

Efter festen kan du få hjælp til at tørre sjatter op, vasket gulv, vasket op og hvad der nu ellers er behov for, alt afhængig hvor vild en fest du har holdt dig.