Skal du holde en stor fest, og vil du være sikker på, at du gør det så godt som muligt, har vi her lavet en række tips til dig, så du kommer til at holde årets fest.

Indholdsfortegnelse

1 – Lej en bartender til festen

Det første tip er, at du kan vælge at leje en bartender til festen. Det er tit fedt at have en professionel til at stå at svinge rundt med flaskerne bag baren.

Lån penge online til at booke en bartender, hvis der ikke lige er plads i dit nuværende budget til at hyre en. Finder du en god bartender er det alle pengene værd.

2 – Hyr en DJ eller et mobildiskotek

Og så er det meget vigtigt, at der ikke må mangle musik til din fest. Du kan naturligvis komme langt med et par gode højtalere og et abonnement til Spotify, men hvis du vil lave et brag af en fest, kan du nok ikke komme uden om at hyre en DJ eller et helt mobildiskotek.

Fordelen ved et mobildiskotek er, at de rent faktisk kan komme ud til dig og lave dansegulvet om til et diskotek. De har lyd, lys og effekter med, som er med til at gøre det endnu sjovere at bevæge sig ud på dansegulvet for dine gæster.

3 – Der må hverken mangle mad eller drikke

Du må på intet tidspunkt gå ned på hverken vådt eller tørt. Er det en fest med spisning, skal der være mad nok til alle, så folk ikke begynder at blive sultne i løbet af aftenen. Hav eventuelt natmad planlagt, og suppler med snacks i løbet af aftenen, så der hele tiden er noget, dine gæster kan spise, hvis de får lyst.

Og lad der så være rigeligt med drikkevarer. Drikkevarerne er jo tit med til at garantere en lidt sjovere fest for langt de fleste, så køb gerne en ramme øl eller en flaske vin for meget. Det kan du altid drikke selv eller komme af med bagefter. Du kommer ikke til at brænde inde med det, hvis der er noget tilovers.

4 – Festen må ikke slutte for tidligt

Så er det også en god idé ikke at sætte noget fast sluttidspunkt for festen. Hvis festen slutter for tidligt, og den ellers er godt kørende, kan du bare være sikker på, at dine gæster bliver skuffede.

Hold derfor muligheden åben for at kunne hyre DJ’en eller musikken en time ekstra, hvis stemningen er god. Der er mange musikere og performere, der er mere end villige til at spille en time mere mod betaling, hvis det bliver nødvendigt.

5 – Undgå at have alt for meget planlagt

Der er også mange festarrangører, der har alt for meget planlagt. Dermed går der skematisering i festen, og du kommer mere til at gå op i, om alt nu sker til tiden, end du kommer til at nyde festen og være en del af den selv.

Så fjern gerne en ting eller to fra skemaet, hvis du har meget planlagt, da der altid sker uforudsete ting til fester, og du derfor hurtigt kan komme bagud i skemaet. Så kan du altid hive disse punkter frem igen, hvis der dødvande på et tidspunkt, og festen har brug for en opkvikker. Det er en bedre løsning.