Når du er færdig med at kigge på konfirmationskjoler Odense, og du har fundet de rette smykker til konfirmation, er det vigtigt, at du begynder at kigge på mad og drikke til festen, så du får styr på det.

Her har vi samlet en række gode råd til dig, så du kan få festen til at gå så gnidningsfrit som overhovedet muligt.

Indholdsfortegnelse

Læg drikkevare på køl

Først og fremmest kan det være en god idé at tænke på kølemuligheder til drikkevarer, så du ikke skal servere varme sodavand og øl til dine gæster.

Det kan være praktisk med et køleskab inde i salen, så dine gæster nemt selv kan hente drikkevare, når de har brug for nye.

Bestil en færdiglavet menu så du ikke skal lave noget

Hvad angår maden, kan det også være smart at bestille en færdiglavet menu fra et cateringfirma, så du ikke selv skal bruge så meget som et minut på dagen i et køkken.

Du kan få leveret alt fra forretten til hovedret og dessert fra et cateringfirma, og det behøver faktisk ikke at være så dyrt igen. Du skal max opvarme nogle ting og anrette dem, og det er jo til at have med at gøre.

Hyr en person til at stå for det praktiske

Til dette formål kan det være en god idé at have en hjælper med, som kan klare alt dette, nu hvor du står i dit pæne tøj og ikke lige har tid til at tage dig af disse småting.

Vedkommende kan også være behjælpelig med at lave kaffe, rydde af bordene, vaske op og klare alle disse små ting og opgaver, så du ikke selv skal tænke på det i løbet af dagen.

Sørg for at kunne aflevere uåbnet vin tilbage

Når det kommer til vin, hvis du vel og mærke har tænkt dig at servere det, kan det være en god idé at købe det et sted, hvor du kan aflevere de flasker tilbage, du ikke har åbnet, og dermed få pengene retur for flasker, der ikke er brugt.

Det kan ofte nemt lade sig gøre med det lokale supermarked eller den lokale vinforhandler. Så tag en snak med butikschefen der for at høre om dine muligheder.

Husk snacks, kaffe og kage

Til sidst skal du også sørge for at købe snacks, kage og ikke mindst nok kaffe, da du ikke skal undervurdere, hvor meget kaffe der bliver drukket til sådanne fester.

Det er vigtigt at have nok på lager, og du kan jo altid selv tage kaffen med hjem bagefter, hvis der skulle være flere poser til overs. Kaffe kan du jo altid selv bruge derhjemme, når festen er slut.