Skal du snart holde en stor fest, og har du tænkt på at hyre en bartender, men har du ikke besluttet dig endnu, kommer der her et par gode grunde til at gøre det.

Slip for at lave drinks selv

For det første slipper du for selv at skulle stå og lave drinks hele aftenen. Og dine gæster skal heller ikke gøre det selv.

Med en bartender kan du og dine gæster bare gå til baren og bestille lige netop det, I gerne vil have.

Ansøg om lån online via sms til din fest.

Et festligt indslag til festen

Dernæst kan det faktisk også næsten virke som et helt indslag til festen i sig selv. Det er de færreste privatfester, der har en bar og en bartender, så derfor kan du være sikker på, at det er med til at imponere dine gæster, hvis du vælger at få en bar og en bartender til dit arrangement.

Det giver også bare en fed stemning, når der er en bar til en fest. Forestil dig et diskotek uden en bar? Ikke særlig festligt, vel? Så en bar med en bartender er et must til en rigtig god fest.

Server bedre drinks for dine gæster

Sidst, men ikke mindst, giver det dig også mulighed for at servere nogle rigtig lækre drinks til dine gæster. Så er der ikke noget med at skulle stå og drikke af en kedelig vodka og juice, fordi det lige var det eneste, der var købt ind til drinksbordet.

Med en bar og en bartender kan du få alle de klassiske lækre drinks, som du er vant til fra drinkskortet på barer. Det tager bare lige din fest op til det næste niveau, og så er det faktisk typisk til en pris, der er til at have med at gøre.

Du kan ansøge om billige lån her, hvis du mangler penge til din fest.